Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: تولید علم و تربیت نیروهای اسلامی از مهمترین وظایف دانشگاه آزاد اسلامی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی است. ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۳ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، حجت‌الاسلام مرتضی جلیلی در نشست تشریح دستاوردهای سی ساله دانشگاه آزاد در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های ایجاد تمدن نوین اسلامی به تعبیر مقام معظم رهبری تولید علم اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه تولید علم و تربیت نیروهای اسلامی را از مهمترین وظایف دانشگاه آزاد اسلامی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی دانست و گفت: هدف از تشکیل انقلاب اسلامی به فرموده امام خامنه‌ای حرکت به سمت ایجاد تمدن اسلامی است و باید نظام، دولت و جامعه اسلامی تشکیل دهیم که در نهایت به ایجاد این تمدن برسیم.

وی با اشاره به اینکه کشورهای غربی امروز از نظر علمی صاحب پیشرفت و قدرت شده‌اند اما تمدن اسلامی پس از ظهور اسلام با مولفه‌ علم شکل گرفت عنوان کرد: اندیشمندان جایگاه علم را در ایجاد تمدن ویژه می‌دانند اما ایجاد علم خود نیاز به بستر خاصی نیاز دارد که در این رابطه نقش دانشگاه بسیار محوری است.

جلیلی با بیان اینکه مقید کردن دانشگاه آزاد به لفظ اسلامی تنها تشریفاتی نبوده و هدف مؤسسان حرکت به سمت تولید علم اسلامی بوده است، گفت: قید آزاد هم با نگاه کوچک شدن دولت و حرکت براساس اصل 44 و مردم محوری اضافه شده است و موفقیت دانشگاه آزاد ترسیم الگویی برای محور قرار دادن مردم و عدم وابستگی به بودجه دولتی است.

وی با اشاره به اینکه سکولار بودن علوم از مباحث محوری تمدن غرب است عنوان کرد: اندیشمندان غربی خواهان کنار زدن نقش دین در مدیریت جامعه هستند و نقش دین را برای آبادانی دنیا نادیده گرفته‌اند که در این وضعیت یکی از مهمترین وظایف دانشگاه آزاد، تولید علم اسلامی در همه ابعاد مدیریتی است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه افزود: اگر قانون اسلامی داشته باشیم اما تربیت یافته‌گان اسلامی نباشند این قوانین مؤثر نخواهد بود و براین اساس تربیت نیروها و منابع اسلامی هدف دوم دانشگاه آزاد پس از تولید علم است.

جلیلی ایجاد دانشگاه اسلامی و عدم انحراف دانشگاه‌ها از این خط فکری را از مهمترین کار ویژه نهاد رهبری در دانشگاه‌ها دانست و اظهار کرد: ازدواج دانشجویی یکی از مبارکترین، پر برکترین و زیباترین اقدامات نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها برای ایجاد تمدن اسلامی است.

رشته‌های دانشگاه آزاد براساس نیاز کرمانشاه پایش می‌شودولایتی: سند تحول آموزش و پرورش در مدارس دانشگاه آزاد پیاده‌سازی می‌شودتاکید بر گسترش فعالیت علمی دانشگاه آزاد و آموزش عالی عراق

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: با توجه به تعداد مزدوجین دانشجویی و نیاز دانشگاه آزاد اسلامی در استان، تصمیم بر تشکیل ستاد ازدواج دانشجویی گرفته شد که برنامه‌ریزی برای برگزاری جشن ازدواج دانشجویی، تشکیل کارگاه‌های مختلف مشاوره و مهارتهای زندگی از اهداف مهم نهاد رهبری و ستاد ازدواج است.

جلیلی افزود: تحول در علوم انسانی، ایجاد معاونت علوم اسلامی در دانشگاه‌ها، برقراری کرسی‌های آزاداندیشی، نظریه ‌پردازی برای تولید علم اسلامی، هم‌اندیشی اساتید برای ارائه پیشنهادات برای مدیریت کشور و وحدت حوزه و دانشگاه از مهمترین اهداف و اقدامات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد کرمانشاه است.

وی با اشاره به اینکه در تربیت نیروهای اسلامی از سوی نهاد رهبری ظرفیتهای مختلفی در دانشگاه طراحی شده که از مهمترین این برنامه‌ها برقراری مجوز تدریس دروس معارف اسلامی است عنوان کرد: اکنون حدود 53 استاد معارف اسلامی در دانشگاه آزاد داریم که امیدواریم جایگاه این اساتید به هیئت علمی ارتقا پیدا کند.

انتهای پیام/ش

R41380/P/S6,68/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره ششمین جشنواره فرهیختگان جوان  در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از کودکستان تا دکتری در امر تعلیم و تربیت نقش جدی دارد و به عنوان یک کنشگر متفکر عالم می‌خواهد در این صحنه حاضر است.

توجه به دانش‌آموز امری اساسی است

وی افزود: توجه به دانش‌آموز برای کشوری که می‌خواهد پژوهشگران نخبه داشته باشد، امری ضروری و اساسی است. در همه اسناد کشورهای مختلف می‌بینیم که پژوهش برای اینکه در وجود دانش‌آموزان نهادینه شود، بایستی از مدرسه شروع شود.

آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است

دکتر طهرانچی با بیان اینکه آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است، ادامه داد: لذا این امر باید به آموزش عمیق، کاربردی و فایده‌محور تبدیل شود. اگر همچنین رخدادهایی نباشند، بلاشک شرایط عرصه بروز و ظهور یادگیری عمیق فراهم نمی‌شود.

جشنواره فرهیختگان جوان؛ بزرگترین رویداد کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: جشنواره فرهیختگان جوان به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حال حاضر در مجموعه مدارس بعد از فرهیختگان برای سطح ربوکاپ این مجموعه را صرفا برای دانش‌آموزان برگزار کردیم و این دانش‌آموزان در این جشنواره در نقش معلمان حاضر می‌شوند.

وی گفت: باید در خصوص اجرای جشنواره‌های این‌چنینی حرکت جدی‌ای داشته باشیم و در کشور برای آن اهمیت ویژه‌ای قائل شوند.

دانشجو خوب از پرورش دانش‌آموزان حاصل می‌شود

دکتر طهرانچی با بیان اینکه تقریبا ۷۵۰ تیم شرکت‌ کردند، اظهار کرد: نسبت به سال‌های قبل پیشرفت خوبی کردیم، زیرا بیماری همه گیر کرونا افت شدیدی در برگزاری مسابقات ایجاد کرد. حضور دانشگاه‌های کشور به‌صورت جدی در این عرصه‌ها و رخدادهای این چنینی مهم تلقی می‌شود، چراکه دانشجوی خوب از پرورش دانش‌آموزان خوب و مستعد حاصل می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از سراسر ایران ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت‌کننده در این رخداد دانش‌آموزی حضور دارند، تصریح کرد: شور و نشاط حاصل از دانش‌آموزان بسیار لذت‌بخش است و از همه دانش‌آموزان خوب سرزمین دعوت می‌کنیم تا سال آینده با رخداد بزرگ‌تری میزبانی کنیم.

دکتر طهرانچی با اشاره به برنامه دانشگاه آزاد برای تقویت مهارت‌محوری، ادامه داد: بالاتر از مهارت‌محوری افزایش قدرت توانایی دانش‌آموزان همزمان با دانایی آن‌هاست.

دانش‌آموزان نسبت به دانایی غفلت بزرگی دارند

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان نسبت به دانایی غفلت‌های بزرگی دارند، ابراز کرد: مهارت تنها کافی نیست و بایستی دانایی و توانایی دانش‌آموزان، روحیه دانستن و پرسش برای توانستن و دانستن را تقویت کنیم؛ لذا دانشگاه آزاد یک برنامه مدون و مشخص با محور مدیریت عالمانه مدارس دارد.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی در حال شکل‌گیری است و عهده‌دار مدارس سمای دانشگاه شده‌اند که ۸۵۰ مدرسه است. درصدد هستیم مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را نشان دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان باید مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • دانشگاهیان باید در مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است
  • توجه به تربیت رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد