Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام «سید ابراهیم حسینی» امروز در خطبه‌های نماز جمعه افزود: اگر قرار بر معافیت مالیاتی باشد باید فرهنگیان، کارگران و اقشار ضعیف جامعه معاف باشند،نه سلبریتی‌هایی که درآمدهای چند میلیاردی دارند زیرا این روند برخلاف شرع و اصول قانون اساسی به ویژه بند ۹ و ۱۴ اصل ۳ است چون تبعیض ناروا محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت:بسیاری از کشورهای توسعه یافته، امورشان را فقط با مالیات اداره می‌کنند؛ از این رو همه باید به تناسب درآمدی که دارند مالیات بپردازند. 

امام جمعه ساوه با اشاره به رخدادهای اخیر کشور پس از افزایش قیمت بنزین، اظهار داشت: مردم ما نه اغتشاشگر هستند و نه کوچکترین همراهی با اغتشاشگران دارند اما به برخی تبعیض‌ها و مفاسد اعتراض دارند.
حجت‌الاسلام حسینی گفت: ۲۵ درصد از دستگیرشدگان در تهران، گرایش های سلطنت‌طلبی داشتند و شمار زیادی هم از نفرات آموزش دیده منافقین هستند که  درصدد براندازی نظام بودند.

وی گفت:  افراد هیجان زده و بدون طرح ماموریت بیگانه، طبق دستور رهبری و بنا بر رافت اسلامی آزاد می‌شوند.  
وی تاکید کرد: مسئولین نیز نباید اسباب نارضایتی و عصبانی کردن مردم را فراهم کنند و با توجه به وضعیت سخت معیشتی مردم، نظارت بر بازار و فروشگاهها باید جدی‌تر شود.  
امام جمعه ساوه در خصوص انتخابات اسفند امسال نیز گفت:  رقابت های جدی با حضور گرایش و سلایق مختلف در چارچوب نظام و نیز تقاضای رعایت اخلاق انتخاباتی و نظارت قاطعانه شورای نگهبان ضرورت دارد.
امام جمعه ساوه خاطرنشان کرد:همه سلایق سیاسی در چارچوب قانون، با التزام به نظام و رهبری حضور یابند و افراد بی صلاحیت نیز نباید با سفارش و مصلحت اندیشی تایید نشوند.
حسینی اظهارداشت:  وضعیت امروز کشور تا حد زیادی ناشی از مجلس ضعیف و نمایندگان ناشایسته و کاسب کار در مجلس است.

برچسب‌ها ساوه مالیات خطبه ها نماز جمعه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه مالیات خطبه ها نماز جمعه ساوه مالیات خطبه ها نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۸۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: مأموریت نهادها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح است ولیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت و مدیریت امام جماعت و همراهی پایگاه‌های بسیج و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد جاری باشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در اولین گردهمایی ملی قرارگاه های راهبری مساجد استان‌ها که امروز، چهارشنبه 19 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، طی سخنانی با تصریح بر اینکه جلسه‌ای با این کیفیت، با شرکت جمع حاضر و با موضوع مسجد، برای اولین بار است که تشکیل می‌شود، گفت: از مدتی قبل با رؤسای نهادها و دستگاه‌های مرتبط، طی جلسات متعدد و متوالی دور هم نشستیم و همفکری کردیم، ناظر بر ارتقاء وضعیت مساجد در کشور و هم‌عهد شدیم تا حق مسجد، چنانکه شایسته است در نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا شود.

حاج علی اکبری بر لزوم تلاش جمعی برای ادای حق مساجد تأکید کرد و گفت: این هم‌عهدی نهادی و دستگاهی، نقطه امید را بر می‌انگیزد که تلاش جمعی و جدیدی را برای خدمتگزاری به مساجد آغاز کنیم و اکنون به همگرایی بیشتری در ارتباط با مسائل اصلی و راهبردی مرتبط با مساجد رسیدیم.

او تصریح کرد: جمع‌بندی نهادها و دستگاه‌های مرتبط برای همکاری و هم‌افزایی، به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیم شده و تذکرات و رهنمودهای معظم له نیز دریافت شد.

 

کنگره جهانی حضرت رضا(ع) میزبان دانشمندان داخلی وخارجی می‌شود

 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه نمایندگان ولی فقیه مصمم هستند با همراهی ائمه جمعه، نهادها و دستگاه‌های استانی فصل تازه‌ای از تمرکز بر حل و فصل نظام مسائل مساجد را آغاز کنند، تصریح کرد: آنچه که مدنظر است، طراحی ساز و کارهای مناسب، معطوف به ظرفیت‌های موجود، برای پشتیبانی از مساجد است و این مسیر به شکل‌گیری تشکیلات و ساختار جدید منجر نخواهد شد.

حاج علی اکبری با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم اهتمام جدی و قابل تحسینی به امر مسجد وجود دارد، اظهار داشت: در این زمینه، در جستجوی یافتن راه‌های جدیدی برای خدمت به مساجد، با مشارکت وزارتخانه‌ها و ارکان دولت هستیم و تعامل با وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش در حوزه اختیارات و وظایف، در گام اول، در دستور قرارگاه ملی مسجد قرار دارد و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

او خاطرنشان کرد: مأموریت نهادها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است ولیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت و مدیریت امام جماعت و همراهی پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی هنری مساجد جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

علی اکبری با تأکید بر اینکه در برابر مسجد، آرم نهادها و دستگاه‌ها باید رنگ ببازد، اظهار داشت: آنچه باقی می‌ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خاطره‌ای ماندگار از پرواز پروانه‌ها در حرم امام رضا (ع)
  • بزرگترین پرچم مزین به نام امام رضا (ع) در ساوه به اهتزاز درآمد
  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد
  • لحظه تصادف امام‌جمعه شهر بلوک جیرفت
  • لحظه تصادف مرگبار و فوت یک امام جمعه
  • همایش مادران مقاومت در شهرستان ساوه
  • رقابت نزدیک مرحله دوم وظایف ما را نیز سنگین‌تر می‌کند
  • پلیس در خط مقدم مبارزه با بدحجابی