Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-08@05:10:43 GMT

وظایف حوزه‌های علمیه در قبال انقلاب اسلامی چیست

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۳۱۴۶

وظایف حوزه‌های علمیه در قبال انقلاب اسلامی چیست

گروه معارف ـ مدیر حوزه‌های علمیه فارس با اشاره به وظایف این مراكز در قبال انقلاب اسلامی گفت: جامعه باید تحت لوای حکومت دینی به کمال برسد، همچنین تأمین محتوای مورد نیاز انقلاب، تأمین نرم‌افزارهای اداره جامعه دینی و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز نظام جزو وظایف حوزه علمیه است.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد استوار میمندی، مدیر حوزه‌های علمیه فارس امروز، 14 بهمن‌ماه در بازدید از مدرسه علمیه امام صادق(ع) شهرستان قیر با اشاره به فرا رسیدن چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: سال گذشته و در آستانه چهل سالگی انقلاب دشمنان جنگ روانی و رسانه‌ای را که از سال‌ها قبل آغاز کرده بودند به اوج رساندند، به گونه‌ای که در اظهارات خود کار انقلاب را تمام شده می‌دانستند، اما مقام معظم رهبری با صدور بیانیه گام دوم انقلاب نقطه عطفی در تاریخ انقلاب ایجاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مقام معظم رهبری با صدور بیانیه گام دوم انقلاب به دشمنان فهماندند که نه تنها انقلاب اسلامی به پایان نرسیده، بلکه منتظر برداشتن گام‌های بلندتر در چهل ساله دوم انقلاب هستیم.
مدیر حوزه علمیه استان فارس اظهار کرد: مشاهده می‌کنیم که در زمانی که رسانه‌های دشمنان تبلیغ می‌کنند که تمایل مردم از انقلاب به پایان رسیده است، ناگهان شهادت حاج قاسم سلیمانی جمعیتی را به خیابان‌ها کشاند و موجی ایجاد کرد که در تاریخ بی‌نظیر بود.
وی، جنگ رسانه‌ای را مورد توجه قرار داد و افزود: دشمنان با استفاده از رسانه درصدد رسیدن به آرزوهای خود هستند که البته در حد آرزو برای آنان خواهد ماند، اما حوزه نیز در این میان نقش بسیار کلیدی و مهمی دارد.
استوارمیمندی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع طلاب و روحانیون قم در سال ۸۹ گفت: مقام معظم رهبری در آن دیدار فرمودند «حوزه مادر نظام است»، از این‌رو حوزه‌های علمیه باید حمایت خود نسبت به انقلاب را داشته باشند.
وی به وظایف حوزه در قبال انقلاب و نظام اشاره کرد و افزود: جامعه باید تحت لوای حکومت دینی به کمال برسد، همچنین تأمین محتوای مورد نیاز انقلاب، تأمین نرم‌افزارهای اداره جامعه دینی و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز نظام جزو وظایف حوزه علمیه است.
مدیر حوزه علمیه استان فارس اظهار کرد: هنگامی که مقام معظم رهبری در بیانه گام دوم انقلاب، به خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی اشاره می‌کند مشاهده می‌کنیم که رکن رکین آن حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس معارف حوزه هاي علميه انقلاب اسلامي مقام معظم رهبری گام دوم انقلاب حوزه های علمیه حوزه علمیه قبال انقلاب انقلاب اسلامی وظایف حوزه مورد نیاز مدیر حوزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۳۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، ابوطالب شفقت به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی پیامی صادر کرد.

در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَالَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ المُحسِنینَ (عنکبوت ۶٩)

نعمت خدمتگزارى را و توان خدمتگزارى را که خداى متعال به شما هدیه کرده است، قدر بدانید؛ خدا را شکر کنید؛ افزایش این گنجینه‌ى معنوى را از خدا بخواهید. (مقام معظم رهبری)

بسیج سازندگی از ابتدای تشکیل خود به فرمان رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) تا به امروز به عنوان الگویی از خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه شناخته می‌شود.

 مجموعه اقدامات هدفمند و جهادگونه بسیج سازندگی در محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم خوش درخشیده و از طریق به‌کارگرفتن ظرفیت‌ها و استعداد‌های درونی کشور و بهره‌گیری از فرهنگ و تفکر بسیجی بسیار موثر بوده است.

ویژگی ممتاز بسیج سازندگی اتکا به مردمی است که با ایمان به اسلام و ولایت فقیه همواره وجود خود را بر محور ولایت معنا می‌کنند.

وجه دیگر بسیج سازندگی حضور جهادگران در جبهه نبرد اقتصادی است؛ بسیجیانی که در جهادی دیگر با لبیک به فرمان مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) وارد عرصه تولید و اشتغال‌زایی شدند تا در جنگ نابرابر اقتصادی که دشمنان نظام و انقلاب برای به زانودرآوردن ملت شریف ایران علم کردند جانانه مقابله کنند.

بدون شک، بسیج سازندگی در سالی که رهبر معظم انقلاب آن را با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری فرموده اند، سرمشقی دیگر برای افزودن بر دامنه مجاهدات خود یافته و با تمام توان نرم افزاری و سخت افزاری خود، برای تحقق درخشان این خواسته «ولی امر مسلمین» تلاش خود را مخلصانه معطوف خواهد نمود.

اینجانب از تلاش‌های تمامی جهادگران بسیجی، مخلص و همیشه در صحنه به‌ویژه مجاهدت‌های جهادگران ولایتمدار لرستان که در عرصه‌های مختلف سازندگی و خدمات‌رسانی زحمات فراوانی کشیده و در مسیر رفع محرومیت قدم برمی‌دارند، صمیمانه تقدیر و تشکر نموده، امیدوارم در ادامه فعالیت‌های خود در عمل به منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) و تحقق آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی، گام‌های بزرگتر و پر افتخارتری بردارند و با برنامه‌ریزی برای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت‌های بی‌نظیر استان لرستان در مأموریت‌های محوله، راه‌های رسیدن به توسعه استان را کوتاه‌تر نمایند، توفیق روزافزونتان را از خداوند منان مسئلت می‌نمایم.

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی امنیت، عزت و افتخار خود را مرهون خون شهدا است
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • شکل‌گیری امید‌آفرینی در جامعه پس از مشاهده دستاوردهای پژوهشی سمپادی‌ها
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند