Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: یکی نقاط ضعف مجلس خبرگان رهبری عدم حضور اعضای آن بین مردم است که باعث می شود اطلاعات مردم از این مجلس، وظایف، کارکرد کمیسیون‌ها، نوع فعالیت و آثار نهایی فعالیت‌های این مجلس ناقص باشد.

حجت الاسلام حسین ردایی استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با تاکید بر لزوم تقویت کمیسیون های تخصصی مجلس خبرگان رهبری، گفت: اگر کمیسیون‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مجلس خبرگان قوی باشند، قطعا می توانند با قدرت بیشتری منویات رهبری را در مسائل مختلف پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارت دیگر نهادی که وظیفه مطالبه‌گری دغدغه‌های رهبری را بر عهده دارد مجلس خبرگان است و این مطالبه گری زمانی محقق می‌شود که یک خبرگان قوی داشته باشیم.

وی در تشریح راه‌های قوی شدن مجلس خبرگان رهبری، بیان داشت: این تقویت با ارتباط نزدیک با نهادهای علمی و دانشگاهی و حضور مستمر در بین مردم می‌تواند ایجاد می شود. ارتباط با مردم از لحاظ مطلع شدن از مشکلات و دغدغه‌های آنها و ارتباط با جامعه نخبگانی و دانشگاهی برای یافتن راه حل‌هایی جهت حل مشکلات مردم.
این استاد حوزه و دانشگاه یکی از نقاط ضعف مجلس خبرگان رهبری را عدم حضور اعضای خبرگان در میان مردم برشمرد و افزود: همین امر باعث می شود تا اطلاعات مردم از مجلس خبرگان رهبری، وظایفش، کارکرد کمیسیونهایش، نوع فعالیت هایش و آثار نهایی این فعالیت ها ناقص باشد.
ردایی در ادامه افزود: به عنوان مثال شاهد هستیم با وجود اینکه تبلیغات خبرگان رهبری چند روز زودتر از تبلیغات مجلس شورای اسلامی آغاز شده اما مردم واکنش چندانی نسبت به آن نداشته و اطلاعی درباره آن ندارند در حالی که اگر اهمیت، منزلت و کارآیی مجلس خبرگان برای مردم تبیین شود و نشان داده شود، قطعاً مجلس خبرگان از مهجوریت درخواهد آمد و مردم با وظایف کمیسیون‌ها و فعالیت‌های این مجلس آشنا خواهند شد.
این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه مردم فکر می‌کنند خبرگان رهبری تنها وظیفه انتخاب رهبر و نظارت بر عملکرد ایشان را دارد، خاطرنشان کرد: این برداشت اشتباهی است که در اذهان مردم شکل گرفته است. خبرگان در کنار موارد ذکر شده، وظایف مهم دیگری هم دارند.
ردایی بر همین اساس ادامه داد: یکی از اصلی ترین وظایف خبرگان تقویت رهبری است. حال این سوال پیش می آید که تقویت جایگاه رهبری چگونه حاصل می شود؟ فعال بودن کمیسیون‌های تخصصی خبرگان، استفاده از ظرفیت نهادهای علمی و دانشگاهی، ارتباط با مردم و انتقال دغدغه‌ها به مسئولان اجرایی و پیگیری تا حصول نتیجه، همگی در راستای تقویت رهبری خواهد بود.
وی در پایان نظارت بر رفتار خبرگان را ضروری دانست و تاکید کرد: کمیسیون نظارت بر اعضای خبرگان باید به نظرات و تذکرات و انتقادات مراجع عظام و فقها و اساتید حوزه و دانشگاه اهتمام ویژه ورزد و حتی تذکرات و خیرخواهی تشکلهای دانشجویی و مردم را مورد توجه قرار دهد و آنها را بررسی نماید، آنگاه اگر خطایی در عضوی از خبرگان ثابت شد، اول با تذکر و در مرحله بعد استیضاح و سوال از او، در مورد ادامه و استمرار عضویت این فرد در صحن علنی مجلس خبرگان تصمیم گیری شود.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس خبرگان دانشگاه رهبری ارتباط با مردم استاد حوزه و دانشگاه مجلس خبرگان رهبری ارتباط با مردم کمیسیون ها فعالیت ها دغدغه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۸۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مصطفی سعیدی سیرایی» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با توجه به شکل گیری جریان‌های سیاسی جدید و تغییر موازنه قدرت بین اکثریت اصولگرای سنتی و رویش‌های جدید انقلابی، مجلس دوازدهم باید از پویایی و نشاط سیاسی ویژه ای برخوردار باشد و لابی گری های مرسوم بهم بخورد و در مجموع با درصد قابل توجه نمایندگان انقلابی امیدواریم شاهد تغییرات محسوس به نفع مردم باشیم.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نقشه راه اجرای برنامه هفتم توسعه، واقعی دیدن بودجه‌ها و جلوگیری از ناترازی بودجه. به فرمایش مقام معظم رهبری ام الخبائث ناترازی بودجه است.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

به دلیل حوزه تخصصی اینجانب و کمبود سرانه‌ها و زیر ساخت‌ها در حوزه انتخابیه حتی الامکان در کمیسیون برنامه و بودجه حضور پیدا خواهم کرد.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

کمبود زیرساخت‌ها و عدم نظارت دقیق بر عملکرد مدیران و غیربومی بودن آنها از اساسی‌ترین مسائل ما در استان البرز است که علیرغم نزدیکی به مرکز جزو محروم‌ترین استان‌ها با بیش از ۶۰ محله محروم هستیم که نیازمند رسیدگی فوری هستند.

کد خبر 6098773

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • بررسی مطالبات مردم احمد آباد اردکان
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران