Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ نماینده ولی‌فقیه در گلستان گفت: هرچند دست‌هایی برای ایجاد اختلاف بین اقوام وجود دارد اما یکی از وظایف ائمه جمعه این است که مانع بروز اختلافات قومی و مذهبی شوند و دل‌ها را به یکدیگر نزدیک کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گلستان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی در دیدار با جمعی از ائمه جمعه استان اظهارداشت: کشور ما تحت فشارهای زیادی قرار دارد و به نظر من تنها شخصیتی که با تمام وجودش همه این خطرات را درک و در عین حال در میدان ایستاده مقام معظم رهبری است که شخصیت ایشان مثل سیدالشهدا در روز عاشورا و امام (ره) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شخصیت امام راحل نیز اینگونه بوده است و با تمام ناملایمات و تبعیدها هیچ گاه هدف خویش را رها نکردند و می‌فرمودند « اگر تمام دنیا مرا نپذیرند و در هیچ مکانی راه ندهند و من از این فرودگاه به آن فرودگاه بروم باز هم کار خود را انجام می‌دهم».

آیت‌الله نورمفیدی ادامه داد: یکی از وظایف ائمه جمعه مسئولیت‌پذیری و درک این زمان است و نقش مهمی که رهبری ایفا می‌کند بسیار حائز اهمیت است به گونه‌ای که با تمام مشکلات و سختی‌ها  همانند روز اول با اقتدار و محکم می‌ایستند و حرفشان را می‌زنند و توصیه می‌کنند.

رئیس‌کل دادگستری گیلان: دشمن هجمه‌های فرهنگی را با هدف ایجاد تفرقه بین مردم هدف‌گذاری کرده استمحمدیان: جلوی بی‌حرمتی‌ها می‌ایستم و اجازه تفرقه‌افکنی نمی‌دهم/ به ترکان گفتم حتما به پلیس فتا شکایت کنگلستان| دمیدن در آتش تفرقه و اختلاف برای ضربه زدن به امت اسلامی است

وی بیان داشت: در شرایط فعلی وظیفه روحانیت تبیین معارف اسلامی و معارف شیعه است باید مردم بدانند که با سرمایه‌هایی چون شهدا و جانبازان و ایثارگران این انقلاب را بدست آوردیم و نباید این سرمایه‌های ارزشمند فراموش شود و با چنین انقلابی، داشتن برخی مشکلات نیز طبیعی است.

امام جمعه گرگان ادامه داد: از طرفی دیگر در استان ما اقوام و مذاهب مختلفی زندگی می‌کنند که باید سعی شود که وحدت و یکدلی را  بیشتر کنیم. همانطور که مقام معظم رهبری تأکید کردند استان گلستان می‌تواند الگویی برای جهان اسلام باشد هرچند دست‌هایی برای ایجاد اختلاف بین اقوام وجود دارد اما یکی از وظایف ما این است که مانع بروز اختلافات قومی و مذهبی باشیم و دل‌ها را به یکدیگر نزدیک کنیم.

وی اظهارداشت: با وجود قومیت‌های مختلف و تعلقات آنها که امری طبیعی است اما نباید موضوعات قومیتی را مطرح کرد چرا که تبعات مطلوبی نخواهد داشت و باید سعی کنیم‌ تا دشمن را به مردم بشناسانیم.

آیت‌الله نورمفیدی افزود: ما نباید به این مسائل دامن بزنیم بلکه باید زبان مردم برای حل مشکلات و مسائل اقتصادی باشیم و برخی موارد را تذکر دهیم اما تخریب یا تضعیف نکنیم و از سوی دیگر زبان نظام باشیم یعنی هر دو را باید رعایت کنیم چرا که وظایف روحانیت هیچ گاه تمام نمی‌شود.

وی گفت: روحانیت در روز قیامت دارای دو جایگاه است که بُعد اول آن مثل همه مردم باید پاسخگو باشیم و بُعد دوم مسئولیتی که در رابطه با مردم داریم.

انتهای پیام/582/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ائمه جمعه آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۷۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت نهاد‌ها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد پسندیده است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، در اولین گردهمایی ملی قرارگاه های راهبری مساجد استان ها، ضمن تأکید بر اینکه در برابر مسجد، آرم های نهادها و دستگاه ها باید رنگ ببازد و آنچه که باقی می ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است گفت: مأموریت نهادها و دستگاه ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است و لیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت امام جماعت جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

حاج علی اکبری، با تصریح بر اینکه جلسه ای با این کیفیت، با شرکت جمع حاضر و با موضوع مسجد، برای اولین بار است که تشکیل می شود، در تشریح سابقه و مسیر طی شده برای برگزاری این گردهمایی گفت: از مدتی قبل با عزیزان و رؤسای نهادها و دستگاه های مرتبط، طی جلسات متعدد و متوالی دور هم نشستیم و همفکری کردیم، ناظر بر ارتقاء وضعیت مساجد در کشور و هم عهد شدیم که حق مسجد، چنانکه شایسته است در نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا شود.

این هم عهدی نهادی و دستگاهی، این نقطه امید را بر می انگیزد که تلاش جمعی و جدیدی را برای خدمتگزاری به مساجد آغاز کنیم و اکنون به همگرایی بیشتری در ارتباط با مسائل اصلی و راهبردی مرتبط با مساجد رسیدیم و در نهایت، جمع بندی نهادها و دستگاه های مرتبط برای همکاری و هم افزایی، به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیم و تذکرات و رهنمودهای معظم له دریافت شد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ادامه داد، نمایندگان ولی فقیه در استان ها مصمم هستند با همراهی ائمه جمعه، نهادها و دستگاه های استانی فصل تازه ای از تمرکز بر حل و فصل نظام مسائل مساجد در استان ها را در ادامه خدمات قبل، آغاز کنند.آنچه که مدنظر است، طراحی سازوکارهای مناسب، معطوف به ظرفیت های موجود، برای پشتیبانی از مساجد است و این مسیر به شکل گیری تشکیلات و ساختار جدید منجر نخواهد شد.

وی گفت: در دولت سیزدهم، اهتمام جدی و قابل تحسینی به امر مسجد وجود دارد و در این زمینه، در جستجوی یافتن راه های جدیدی برای خدمت به مساجد، با مشارکت وزارتخانه ها و ارکان دولت هستیم و تعامل با وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش در حوزه اختیارات و وظایف، در گام اول، در دستور قرارگاه ملی مسجد قرار دارد و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تأکید کرد: مأموریت نهادها و دستگاه ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است و لیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت و مدیریت امام جماعت و همراهی پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی هنری مساجد جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

حاج علی اکبری در پایان گفت: در برابر مسجد، آرم های نهادها و دستگاه ها باید رنگ ببازد و آنچه که باقی می ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد
  • اجلاسیه علما شهرستان زیرکوه درشهریور امسال برگزار می‌شود
  • مأموریت نهاد‌ها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد پسندیده است
  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • دیدار ائمه جمعه خراسان جنوبی با حجت الاسلام و المسلمین عبادی
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم