Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام امیر ابراهیم زاده مدیرکل تبلیغات و امور دینی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره وظایف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی و دانشجویی اظهارکرد: رسالت نهاد نمایندگی رهبری و معاونت فرهنگی به یک دیگر نزدیک است و هر دو نهاد، اعتلای اسلام، انقلاب و مسائل دینی و مذهبی را پیگیری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال ۱۳۷۴، حجت الاسلام صدر رئیس وقت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، نامه‌ای را خطاب به مقام معظم رهبری می‌نویسند که در این نامه نسبت به وظایف معاونان فرهنگی و مسئولان نهاد استعلام می‌گیرند. مقام معظم رهبری در پاسخ به این نامه تاکید می‌کنند که موضوعات دینی، مذهبی و قرآنی، رسالت اصلی نهاد است و معاونت فرهنگی وظایف دیگری را بر عهده دارد.

ابراهیم زاده ادامه داد: نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، از ابتدا به شکل کنونی مستقر نبوده است بلکه دفاتر فرهنگ اسلامی در واحدهای دانشگاهی، روحانیون را جذب کرده بودند. این دفاتر زحمات زیادی را کشیدند و موضوعات قرآنی و مذهبی دانشگاه را پیگیری می‌کردند. به تدریج این دفاتر به معاونت فرهنگی و دانشجویی تبدیل شدند به طوری مسئولان دفاتر فرهنگی درحال حاضر به عنوان کارشناس در دانشگاه فعالیت دارند.

مدیرکل تبلیغات و امور دینی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: رسالت اصلی نهاد نمایندگی رهبری در آن زمان، برعهده دفاتر فرهنگ اسلامی بود. درحال حاضر نیز با استقرار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، رسالت تدوین موضوعات دینی و قرآنی بر عهده این نهاد قرار دارد. دکتر طهرانچی نیز به عنوان یک فرد انقلابی و متعهد، به دنبال تفکیک وظایف نهاد و معاونت فرهنگی بودند تا برخلاف سابق، این وظایف دچار هم پوشانی نشود.

وی با بیان این که درحال حاضر هیچگونه اختلافی میان دفاتر نهاد و معاونت فرهنگی در واحدهای دانشگاهی وجود ندارد، افزود: دکتر طهرانچی ۱۱ وظیفه را برای دفاتر نهاد تبیین کرده‌اند اما ابزار آن‌ها را در اختیار نهاد قرار نداده‌اند. چارت تشکیلاتی از جمله این ابزار محسوب می‌شود به گونه‌ای که کانون‌های قرآن و عترت نیز باید همانند حوزه قرآن و عترت به نهاد واگذار شود. همچنین درکنار واگذاری نماز، دبیر ستاد اقامه نماز در هر واحد نیز باید در اختیار نهاد قرار بگیرد. البته این فرآیند در سازمان مرکزی انجام شده است.

ابراهیم زاده در پایان خاطرنشان کرد: دفاتر نهاد راهبر فرهنگی در واحدها هستند و هدایت، حمایت و نظارت بر سیاست‌های فرهنگی، بر عهده دفاتر نهاد است. خوشبختانه بسیاری از معاونان فرهنگی واحدها مسئولان نهاد را تنها نگذاشته‌اند و همواره از آن‌ها حمایت کرده‌اند به طوری که در بیشتر واحدها، دفاتر نهاد با معاونت فرهنگی هماهنگ شده‌اند. به بیان دیگر نهاد و معاونت فرهنگی هیچگونه اختلافی ندارند بلکه ابهاماتی در نحوه وظایف آن‌ها وجود دارد که امیدواریم این ابهامات با تلاش مسئولان، به حداقل میزان ممکن کاهش پیدا کند.

انتهای پیام/

شایان دنیادیده کد خبر: 1091914 برچسب‌ها نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قرآن و علوم انسانی مصطفی رستمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قرآن و علوم انسانی مصطفی رستمی دانشگاه آزاد اسلامی معاونت فرهنگی معاونت فرهنگی مقام معظم رهبری نهاد نمایندگی دفاتر نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۶۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، امین درخشان ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: از اهداف برگزاری این کارگاه، ساماندهی و بسط و گسترش نظام مند امور قرآنی در استان است.

وی با بیان اینکه یک سامانه راهبر و پشتیبان برای مؤسسات قرآن و عترت می‌تواند نقش بسزایی در این زمینه ایفا کند، گفت: در راستای بهره‌وری هرچه بیشتر مدیران محترم مؤسسات قرآن و عترت استان این کارگاه برگزار و در آن آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران مؤسسات قرآن و عترت استان انجام شد.

درخشان تصریح کرد: رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امور قرآنی در جامعه باشد.

کد خبر 6098257

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های قرآنی دانشجویی به ۱۰ برابر هم برسد کافی نیست
  • دانشگاهیان باید مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • دانشگاهیان باید در مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان